Sal. May 7th, 2024

ATAK EĞİTİM KURUMLARINDA MAYIS AYI ANLAYARAK HIZLI OKUMA KURSU BAŞLADI

3 Kalem Akademi’nin katkılarıyla Atak Eğitim Kurumlarında düzenlenen Anlayarak Hızlı Okuma Kursu Mayıs ayı programı 5 Mayıs 2024 Pazar günü başladı.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Hızlı Okuma Eğitmeni Hayati Durmuş’un liderliğinde yapılan kursta; çeşitli göz egzersizleri, dikkat, odaklanma ve konsantrasyon testleri, göz dinlendirme tekniği, okuma parçası egzersizleri, okuma hızları ve anlama oranları testleri, örnekleriyle paragraf soruları çözüm teknikleri, materyal türlerine göre okuma çeşitleri ve anlayarak jet okuma teknikleri gibi konular, kitap, cd, materyal, cep telefonu uygulaması, projeksiyon yardımıyla ses ve görüntü kullanılarak etkileşimli bir biçimde yüz yüze eğitim yöntemleri uygulanıyor.

Her dersin konusuna uygun olarak seçilmiş ibretlik hikâyelerle süslenen, deneylerle ilgi çekici hâle getirilen ve çok çeşitli egzersizlerle desteklenen sınıftaki eğitimlerin yanında her gün verilen ve takip edilen ödevlerle, işlenen konular pekiştirilmeye çalışılıyor. Kursiyerler, derste öğrendikleri yöntemleri, Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri kitabı ile CD’lerdeki ve cep telefonu uygulamasındaki egzersizlerle geliştirerek okuma hızlarını ve anlama oranlarını geliştiriyorlar.
Kursun başında her öğrenciye, Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri kitabı, Anlayarak Hızlı Okuma Egzersiz kitapçığı, Anlayarak Hızlı Okuma CD seti ve kalem verildi. Kursun sonunda da başarılı olan tüm öğrencilere Katılım Sertifikası verilecek.

www.hayatidurmus.com

www.3kalemakademi.com

 

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir